Hogyan tudom átkonvertálni az iso file-t nézhető dvd filmmé?
Letöltöd a Deamon Tools nevű programot, létrehozol egy virtuális meghajtót, ebbe behívod az iso fájlt, majd a nero DVD másolás opciójával lemásolod.
Kettes opció: Nero-nál megkeresed a Cd/DVD kép lemezre mentése opciót, kiválasztod az iso fájlt, és kiírod.
Nero-ban elvileg lennie kell egy képfájl kiírása funkciója (sőt, ha kétszer rákattintasz az iso-ra, akkor a Nero, legalábbis bizonyos verziója, automatikusan elkezdi kiírni), de ha mégsem, akkor tedd be a Daemon Tools-ba az iso-t, és DVD másolás funkciónál add meg a virtuális meghajtót forrásnak.
Ha csak simán a gépen szeretnéd, akkor a legegyszerűbb, hogy az iso-t társítod VLC Media Player-hez, vagy a Daemon Tools virtuális meghajtóját társítod a VLC-hez.
Hú, végül megtaláltam a Nero-ban, hol van a "kép lemezre mentése" opció, csak nem a biztonsági mentés menüben néztem. Fölösleges volt kiírni a kérdést! Azért köszi!
Amúgy én a Daemon tools helyett a Power iso-t használom, az sokkal több mindent felismer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!