Freemail postafiókkal rendelkezők! Meddig tart a karbantartás a Freemailnél? Ti sem tudtok belépni? 24.01.02 - kedd.
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 19:36
3/9 anonim válasza:
Nagyon bosszantó..főleg az,hogy egy hozzávetőleges időintervallum nincs megadva mégis meddig tart ez a nagy karbantartás!?
Csomagot kellene másik címre átirányítanom de így mégis hogy?
Nem használom a freemailt csak kb.évente 2x,pont az elavultsága miatt.
Ez gáz a mai kommunikáció világában,a nulla tájékoztatás🤔😯...
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is ritkán használom, de pont ma szerettem volna...
2024. jan. 2. 21:15
5/9 A kérdező kommentje:
Mióta tart amúgy?
2024. jan. 2. 21:15
7/9 A kérdező kommentje:
#6. Sajnos nem lépett be, pedig több böngészőben is próbáltam. Azt már nem írja ki, hogy karbantartás lenne, de ettől függetlenül sem lépett be.
2024. jan. 2. 21:47
8/9 anonim válasza:
Én most be tudtam lépni.
Valószínűleg őket is érintette a (Deutsche) Telekom Dataplex adatközpontjánál - a BiX egyik központjánál - történt áramkimaradás.
9/9 A kérdező kommentje:
#8. Köszi, hogy szóltál, most nekem is sikerült.
2024. jan. 2. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!