Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lenne olcsóbb számítógé...

Hogyan lenne olcsóbb számítógépet vásárolni?

Figyelt kérdés
Megrendelhetem én és bevihetem az alkatrészeket összeszerelésre, de az üzletben van lehetőség arra, hogy egyből oda rendelik a darabokat és helyben össze is rakják.

2023. dec. 31. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Megrendeled és összerakod.
2023. dec. 31. 17:37
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
6%

pcx is osszerakja es toluk rendelhetsz mindent

meg vannak hasonlo helyek ipon pl.

az akkor szerencses ha van ismerosod es azzal rakatod ossze, hogy kulon rendelgetsz mindent (ami sok szallitasi koltseget von magaval...)

ha te nem mered/tudod osszerakni oket

szoval igazabol ezek a mokolasok ertelmetlenek egy atlagfelhasznalonak

igy amit elejen irtam kulcsrakeszet rendelsz, de attol meg te alakitgathatsz mit hogy akarsz benne

persze ahoz is kell valamenyi hozzaertes... (alkatreszek kivalasztasahoz)

2023. dec. 31. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Egyszerű a képlet: melyik olcsóbb, amit te rendelsz meg alkatrészeket, vagy amit a bolt?
2023. dec. 31. 23:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán összeszerelnek gépet hozott ömlesztett alkatrészekből azon boltban, vagy csak azokból amiket ők árulnak?

Ezt jó előre tisztázni.

2024. jan. 1. 00:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy használt gépet/félkonfigot hardveraprón. Annál olcsóbban nem ogazqn tudsz kijönni.
2024. jan. 2. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!