Ez öntapadós? Hátránya?
#2 Én viszont látom értelmét.
A kérdésre válaszolva: újrafelhasználható, tehát nem hiszem, hogy rátapad a billentyűzetre.
A hátránya pedig az, hogy szállítással együtt majdnem 5 ezer forint. Kicsit sokallom. Volt már olyan laptoppal dolgom, ahol egy fóliadarab volt celluxal a billentyűzet fölé körbe ragasztva. Ugyanígy ellátta a feladatát és nem került semmibe.
Ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=qmWR94SpaNQ
(a hozzászólásokban írják, hogy bizonyos laptopmodellek jobban melegedhetnek, amik a billentyűzet résein át is szívnak levegőt)
Kínából is jöhet, de így még sosem rendeltem:
#5 Azt az ázsiacentert sürgősen verd ki a fejedből. Kb másfél éve rendeltem onnan próbaképpen pár száz forintért valamit. A mai napig nem kaptam meg. Szóval orbáncos nagy csaló oldal.
Akkor már inkább az Aliexpress. Onnan eddig minden megjött hibátlanul.
Az ázsiacentertől 8 hónapja nekem se küldik a terméket. A pénzt előre utaltam.
#7:
Sok modell takaróra/terítőre lerakva is forró lehet... fóliával körbetekerve még durvább.
Ha ilyenre vetemednék, akkor alulra tennék valami távtartó dolgot a fólia alá, hogy legalább a szellőzés megmaradjon.
#6, #8:
Kösz, hogy szóltatok, akkor nem ajánlom senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!