Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xiaomi c300 kamera üzembe...

Xiaomi c300 kamera üzembe helyezése, nem találja az eszközt a telefonom. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mit csinálok rosszul?

Vettem egy xiaomi c300 típusú beltéri kamerát. A boltból nem egyenesen hazafelé mentem, viszont nagyon érdekelt, hogyan működik az eszköz ezért egy másik lakásban, másik hálózaton, de saját telefonommal beüzemeltem, minden rendben volt, a termék megfelelően működik.

Itthon is szerettem volna használatba helyezni, azonban akadályokba ütköztem. Először felismertem, hogy a router (telekom box) 5g-re volt állítva,amivel a kamera nem kompatibilis, ezért - mivel mindkettőre képes - átállítottam a routert 2.4 ghz-re. Azt gondoltam ezek után már minden rendben lesz, de mégsem működik, nem tudok a telefonnal a kamerára csatlakozni. Reseteltem a routert (nem állt vissza 5g-re), a kamerát is, illetve a telefonból is töröltem minden egyéb hálózatot, csak a 2.4g-re vagyok rákapcsolódva, valamint töröltem a mi home alkalmazást és újra is telepítettem, mégsem képes a kamerára csatlakozni.

Jobb esetben a mi home-ban látom a közeli eszközöknél az eszközt, de van hogy eltűnik. Utóbbi esetben próbálom hozzáadni a készüléket. Ha meg is jelenik amint rácsatlakoznék vagy ledob a kamera hálózatáról, vagy olyat ír ki,először hogy "ip cím keresése" majd pedig "nem sikerült az IP- címet konfigurálni", illetve van hogy csatlakozni próbál majd simán csak "mentve" felirat jelenik meg. Kipróbáltuk ebben a lakásban egy másik telefonnal is, azzal minden probléma nélkül működik, egyedül nálam nem okés valami, de egyszerűen nem jövök rá mit ronthatok el amikor egyszer már sikerült a kettőt összehozni.

Milyen egyéb ötlet van, amit megtehetnék hogy végre sikerüljön használni? Minden segítséget nagyon köszönök!

#csatlakozás #Xiaomi #nem találja a telefon
2023. dec. 27. 20:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!