Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha valaki letiltott snapchaten...

Ha valaki letiltott snapchaten, meg tudom valahogy nézni a vele lévő beszélgetést?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a srác, aki olyan ,,aranyos” dolgokat irkált, képeket kért, bárhogyan is hárítottam igazából párkapcsolatban él, ráadásul egy olyan lánnyal, akit felszínesen ismerek is.

Úgy gondolom, hogy neki nem kellene, hogy kapcsolata legyen, mert ezt egy lány sem érdemli meg. Viszont tudom, hogy bizonyíték nélkül nem fogja elhinni a lány.

Ám a hiba ott van, hogy a srác letiltott snapchaten, ahol ott van a beszélgetést —> eltűnt a chat. Valami mód, hogy megnézzem, le tudjam screenelni?

2023. dec. 27. 08:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Sajnos nem fogod tudni megnézni az már füstbe ment a support pedig ilyenekkel nem fog foglalkozni (illetve adatvédelem miatt nem is foglalkozhat).

Ha nagyon érdekel a srác barátnője, akkor állj oda mond el neki, hogy "Szia, ez meg ez történt". Csajszi vagy elhiszi vagy nem, minden esetre az esélyes, ha arra volt bátorsága, hogy a srác veled beszélgessen akkor esélyes, hogy mással is beszélget így megnézve a telefonját (ami szintén nem etikus!) akkor van ott bizonyíték. De így 28 éves fejjel azt mondom, hogy bőven benne van, hogy a csaj sejt dolgokat, csak magának nem vallja be. Több ilyen ismerősömnek volt már hasonló kapcsolata, mind férfi mind női oldalról. (Volt ahol ez 6 éven át tartott.)

De a legjobb megoldás ilyenkor, ha kimaradsz az ilyen fajta dolgokból, nem a te dolgod és a végén igyis-úgyis te leszel a sz@rkeverő. Ha pedig a csaj még elvakult is és nem fog hinni neked akkor végképp rád fog haragudni mert "biztos el akarod venni a pasiját".

2023. dec. 27. 14:25
 2/2 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
Maradj ki belőle szerintem is.
2023. dec. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!