Outlookban szerkeszteni az email csatolmányát?
Figyelt kérdés
Azokhoz szólnék akik ismerik az outlookot.
A munkahelyemen el kellett küldenem egy anyagot a főnökömnek de valamit elrontottam benne és csak utólag vettem észre,amikor már elküldtem. Jó lenne ha nem venné észre hoyg elrontottam (holnap nézi majd meg).
Ez egy word fájl. Van lehetőség módosítani a már elküldött word csatolmányban valamit és utána úgy rámenteni hogy ne kelljen újra elküldenem hanem a már neki elküldött emailben módosuljon a csatolmány?
2023. dec. 21. 18:57
1/1 anonim válasza:
Elküldött levél csatolmányába már nem tudsz beleszerkeszteni semmivel. Kb olyan, mintha a postán adnál fel egy levelet és a kézbesítés után akarnál bele írni a címzett tudta nélkül. Ha elment, hát elment. Javítsd ki a hibát az eredetiben és küldd el mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!