Tetszik az oldalam? (még fejlesztés alatt)
ennek az oldalnak meg mi az értelme...amúgy nem tetszik
2010. okt. 21. 20:10
2/11 A kérdező kommentje:
Mi lenne az értelme??? Hát Jaden smithről szól rajongói oldal. Amúgy mért nem tetszik???
3/11 A kérdező kommentje:
Ezt kifelejtettem:Kérek indokot is a válaszhoz.
4/11 anonim válasza:
Eoldal, mindenkilapja, gportal, meg hasonló hülyeségekkel soha nem lesz normális honlapod. Tanuld meg az alapokat, ha nem is programnelvet, de legalább egy tartalomkezelőrendszert használni (Joomla, stb.), amit egyébként 20 perc alatt meglehet csinálni egy üres tárhelyen, és 100x különb és igényesebb mint az ilyen szarok. Ezzel nem akartalak megbántani, de ez van.
2010. okt. 23. 23:31
Látszik rajta hogy nagyon amatőr.
2010. okt. 24. 09:50
6/11 anonim válasza:
Hát, Picit profibbat Össze tudsz hozni ilyet is, zéró tudással:
[link]
Ha tetszik, itt tudsz regelni a tárhelyre.
Ingyenes, profi segítséget kapsz előre elkészített weblap sablonok képében(Van vagy 200 fajta, az enyém is ilyen előre elkészített), vagy pár kattintással fórummotort tesznek fel neked..(legalább 6-8 féle választható)
[link]
2010. okt. 24. 10:09
Időpazarlás.Ingyenes oldalon,googleről szedett képekkel amiket első keresésre kiad.Grat
2010. okt. 24. 10:33
8/11 anonim válasza:
egész jó, de sajnos igazat kell adnom a többieknek, vannak CMS rendszerek mint pl.: PHP Fusion, JOOMLA!, e-107 és társai. Egyszerűen kezelhető, ingyenes. Csak telepítened kell és máris van egy frankó honlapod. Néhány link:
CMS:
[link]
[link]
[link]
Tárhelyek:
[link]
[link]
[link]
2010. okt. 24. 11:05
Ha fiatal vagy és hobbiként űzöd, akkor szerintem elég klassz. Tény, hogy lehet szebbet, jobbat csinálni...de kezdetnek megfelel. Ajánlom, hogy fogj neki tanulgatni néhány nyelvet, egyelőre a könnyebbeket. Ne hagyd, hogy az első kritikák lelombozzanak.
Emlékszem én is anno hobbiként elkezdtem a 3ds maxot, hát az első videómra ennél gyengébb kritikát kaptam. De szerettem és folytattam.
Ha viszont profi szinten űzöd, akkor az a kérdésem, hogy csak ennyire vagy képes?
2010. okt. 24. 11:05
10/11 A kérdező kommentje:
Hát igen 14 éves vagyok ez az első oldalam és hobbi szinten űzöm vagyis kezdő vagyok és azért kérdeztem meg hogy jobbá szebbé tegyem az oldalt.Köszönöm a válaszokat és mindenkit felpontozok :)
Kapcsolódó kérdések: