Milyen képi hiba lehet ez?
Kicsivel több, mint 1 évvel ezelőtt vásároltam egy ASUS VG249Q monitort az emagról. Milyen érdekes, (nem akarok semmit sem belelátni a dolgokba, lehet ez véletlen is) a garancia lejáratával megjelent egy vékony csík a monitor alján, ahol a tálca van, illetve egy a közepén. Igazából sokáig fel sem tűnt, annyira halvány volt. Idő elteltével erősödött ez a csík benne, több is lett, majd addig fajult, hogy így néz ki a monitor:
Kicsit mérges vagyok, mivel életemben 2 monitort vettem összesen(29 vagyok), az egyik 12 évig kiszolgált, ami egy BenQ 2411z volt annó a másik pedig a jelenlegi. Érdemes ezt megcsináltatni? Mitől jelenhetett meg ez a hiba? Inkább vegyek egy új monitort? Másnak volt már hasonló hibája a monitorjában? Emag lehet a ludas és az új monitor helyett adott egy használt, hibás terméket? Sok kérdés felmerült bennem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!