Miként tudok rájönni, mi foglalja el számítógép C meghajtón a helyet, ha nem az alkalmazások (oda telepített programok) azok?
Négy (családi) felhasználója van a gépnek, én vagyok a rendszergazda a gépen. A Gépház/Tárterület azt jelzi:
- 231GB-ból 106MB szabad (tegnap még 1GB körül volt)
- más felhasználók 112GB
- Alkalmazások és szolgáltatások 81,7GB
- Egyéb 2,23GB
- Ideiglenes fájok 995MB
Alapvetően külső meghajtón tárolunk filmeket, képeket, zenéket. Nem értem, akkor mi foglalta el a helyet. Már ott tartunk, hogy a Chrome böngésző sem hajlandó menni. 106MB szabad esetében nem csoda :-(
Avast Cleanup Premiummal sem sikerült annyira kitakarítani, hogy jelentősen növekedjen a hely.
Elnézést, ha hülyeséget kérdeztem! Előre is köszi a segítséget!
Ez egy öreg gép, a kicsivel jobb notebook nemrég megadta magát és ünnepek előtt nem telik javításra. (nem volt betervezve) :-(
A rendszervisszaállítás is rengeteg helyet szokott foglalni.
Futtass lemezkarbantartót, és töröld a felesleges fájlokat és árnyékmásolatokat.
- beépített lemezkarbantartó (adminként indítva)
- Tree Size free program
Nyilván a felhasználó mappák vannak tele, a desktopra mentett cuccok is a rendszermeghajtón vannak, ha nem helyezed át őket másfele.
Nézd meg WizTree vagy Windirstat segítségével, hogy mi foglalja a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!