Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy gxt 542 muta wifis...

Van egy gxt 542 muta wifis kontrollerem ami nem csatlakozik mi a baj?

Figyelt kérdés

Wifis adaptert hid kompatabilis egérnek ismeri fel és nem engedi átírni xbox 360 perifériára mi lehet a baj? Win 11 oprendszer

eltávolítottam tiltottam az összes usb portba bedugtam mindegyik eltávolítás után újraindít de semmi csak hid kompatabilis egérként ismeri fel és így nem működik.

2023. dec. 2. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:

"mi lehet a baj? "

Az, hogy megvetted azt a kacatot.

2023. dec. 2. 21:02
 2/3 CspCsj ***** válasza:

A gyártó weboldalán ezt írják a telepítéshez: (gondolom neked a vezetékes/wired kapcsolat kell)

PC

Wireless

1. Connect the receiver to the computer

2. Press Home + Y on the gamepad for 3 seconds

PC Wired

1. Connect the gamepad to the USB-A connection of the computer

2. Press Home + Y on the gamepad for 3 seconds

Bluetooth device

1. Press Home + R on the gamepad for 3 seconds

2. Go to the Bluetooth settings of the computer and select the controller in the list of available Bluetooth devices

[link]

2023. dec. 3. 11:25
 3/3 A kérdező kommentje:
a wifis csatlakozást szeretném. vezetékesen felismeri csatlakozik. az előző egy logitech f710 volt de az elromlott vezeték nélküli volt gond nélkül ment de ez az új vezeték nélkül nem megy
2023. dec. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!