Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Majd lesznek hisztiző emberek...

Majd lesznek hisztiző emberek hogy törölték a google fiókjukat? Mert biztos lesz akik el kerülték a híreket :'D

Figyelt kérdés
2023. dec. 2. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
A google mindenkinek küldött értesítést, akinek van google fiókja. Ezekszerint te meg azt kerülted el, a nagy hírolvasás közepette.
2023. dec. 2. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Nekem pl nem küldött semmit :)

Mondjuk nem hiszem hogy bárki hisztizne bármiért. Azokat törli akik 2 éve nem csináltak semmit. Ha viszont már évek óta nem csináltak semmit, akkor nem fog feltűnni hogy törlődik a fiókjuk :D

2023. dec. 2. 19:42
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Még a gmail fejlécében is ott volt napokig egy feltűnő figyelmeztetés. :'D Lehetetlen volt nem észrevenni. :))
2023. dec. 2. 19:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja jó, lehet. Annyira nem figyeltem, és csak heti kb 1x lépek be :)
2023. dec. 2. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:

#3: én sem láttam a figyelmeztetést a fejlécben, bár nem is vagyok érintett a problémában mivel minden nap használom a gmailt :D

/OFF

Ez azoknak lesz szívás akik valahova a gmailes címükkel regisztráltak, majd elbukják a fiókot és ha egyszer szükség lenne jelszó visszaállításra akkor szívás van :D

2023. dec. 2. 22:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem küldtek semmi figyelmezetetést, és semmi fejléc nem volt, csak a hírekből tudtam meg
2023. dec. 3. 12:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Pedig 4 fiókom van és egyiken sem kaptam semmit infót erről
2023. dec. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!