Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc bekapcsolása után kis...

Pc bekapcsolása után kis idővel elmegy a kép. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A pc tévére van dugva, a hang erősítőn keresztül megy két hangfalra. Pár napja tapasztalom, hogy elmegy a kép pár perc után, viszont hang továbbra is van... tegnap restart után újra adott képet a tévé, de ma már nem, azt írja ismeretlen forrás, pedig hallani ahogy betölt a windows. alaplapon semmi hibavisszajelző led nem ég.

Lehetséges, hogy köze van a videokártyához? Ugyanis tegnap játszani akartam, de nagyon lassú volt a játék, kiléptem, és láttam az eszközkezelőben, hogy nincs ilesztőprogram a vga-ra, úgy kellett újratelepítenem az AMD szoftvert. A HDMI kábel egyébként a videokártyára van dugva, lehet, hogy az szállna el? Viszont utána rádugtam az alaplapi HDMI portra, és úgy sem adott képet.

Alaplap: MSI MAG B550 Tomahawk

Processzor: AMD R5 5600

VGA: Sapphire RX6750XT

2023. dec. 2. 12:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve még azt is hozzá kell tenni, hogy az amd drivert elfelejti a windows... mindig újra kell rá telepíteni.
2023. dec. 2. 13:48
 2/4 CspCsj ***** válasza:

DDU-val kitakarítanám a rendszerből a videokártya dolgait és újratelepíteném az AMD weboldalról letöltött driverrel:

[link]

[link]

Vannak akár videók is, hogyan csináld: [link]

Próbaképpen a Windows driver frissítést is kikapcsolhatod, hátha az kavar be:

[link]

2023. dec. 2. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom, köszönöm!
2023. dec. 3. 06:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem jött be... és megint elment a kép
2023. dec. 3. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!