Ezzel a battle vs chess sakk játékkal tudnék online is játszani?
Figyelt kérdés
Van ez a jó kis sakk játék, nagyon tetszik, még régebben letöltöttem, és most nemrég felraktamés játszottam a gép ellen. A játék Belépésnél mindig ki ír valami olyasmit h lépjek be a Microsoft fiókkal vagy hozzak létre egyet. Én azt mindig ki x-eltem.
Viszont most belegondoltam h jó lenne másokkal játszani. A menüben van is rá lehetőség elvileg, van egy olyan funkció h live, meg még valami más ilyen hálózatos cucc. Most így nem emlékszem pontosan mert nincs elöttem.
Szóval ha csinálnék ilyen microsoft fiókot, akkor tudnék más emberekkel játszani akinek ugyan így fent van a játék? Mondjuk az nem baj h nem eredeti a játék? Úgyis működne?
2023. dec. 1. 12:10
1/1 anonim válasza:
Van a játékban multi, igen. A játékra viszont mindenképp szükséged van, lopott verzióval nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!