Segitseg nem tudok irni, nem jo a billentzuyet ekeyetes betui?
Figyelt kérdés
kerlek segitsetek nem a number locks van benzomva mert ha ay lenne ay E bet- helzett - de most ; es nem tudok mit tenni$$$ minden ossye vissya van...?/2023. nov. 29. 21:22
1/8 anonim válasza:
Valamitől átállt a billentyűzet kiosztás angolra. Vissza lehet állítani, oprendszertől függ, hogyan.
2/8 A kérdező kommentje:
Windows 1o
2023. nov. 29. 21:25
3/8 A kérdező kommentje:
megneytem es a magzar van csak let0ltve
2023. nov. 29. 21:25
4/8 A kérdező kommentje:
FÚ megtaláltam de hogy én mennyit szenvedtem vele. már 30 perce pánikolva böngésztem a netet mert a beállítsokat, hibaelhárítást próbáltam de semmi. Azt kellett csinálni hogy: Gépház - idő és nyelv - nyelv - billentyűzet - felülbírálás az alapértelmezett beviteli mód esetén (ez volt "nyelvlista használata"-ra állítva) és átkapcsoltam a "magyar-magyar"-ra. Még most se értem mi történt és ez mi de jó tudni. Most nagyon mérges vagyok hogy ennyi időm elment vele :(
2023. nov. 29. 21:34
5/8 anonim válasza:
Azt Alt+Shift kombináció vált angol és magyar kiosztás között, könnyű félrenyomni.
6/8 anonim válasza:
Egy reklámba integrált JS vírus, ami nálam is elállította a billentyűzetet. DE nagy kárt nem okozott, csak éppen a fizetős vírusirtót is semmibe vette! A Facebookról kaptam, az is biztos. A Baleset vírusos valami megnyitása okozta. Lefuttattam a Wise-t, aztán nem jött vissza.
7/8 A kérdező kommentje:
Durva :0 Nekem is van bitdefender vírusirtó és valami mégis történt pont azután hogy letöltöttem valamit ncorrol de ilyen nem szokott lenni.. az lehet hogy abban legyen vírus?
2023. nov. 30. 23:29
8/8 anonim válasza:
Abban is volt, meg a Facebookon is. Mindenesetre az ESET böngészővédelmet állított be, az aztán véglegesen törölte. DE mindegyik böngészőbe beépül. Ha lefuttatod az egyszerit, lehet, hogy ebben is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!