Miért nem találok ilyen állást, hogy számítógép értékesítő ?
Főleg dél felé, tehát ix., xx., xxiii. kerületben.
Meg konzol értékesítő állást sem szoktam látni, pedig érdekelne főleg a Playstation eladás.
Vagy PC összeszerelés.
Egyet találtam, de nem a déli kerületekben.
Nincs rá igény ?
Nem értem, hogy miért kell sértegetni.
Egyrészt senki sem lehet mindentudó,
másrészt mindenki, én is rendelkezek olyan tudással, amikkel mások nem.
Nem piackepes tudas, tehat nincs ra igeny.
Max bolti elado ahol van bovebb elektronikai reszleg.
Kimondottan számítógép és konzol kevésbé jellemző. Inkább műszaki cikk eladóval próbálkozz. Legalább valamennyi nyitottság nem árt a többi műszaki cikk iránt is, mert egyre ritkább az olyan bolt, ahol csak számítógépet árulnak. Kimondottan konzol bolt meg pláne nagyon ritka szerintem.
Érdemes lehet megpróbálkoznod más boldokkal is, akár csak átmenetileg. Ha van már bármi kereskedelmi tapasztalatod, utána könnyebben felvesznek máshova is, mint akkor ha csak a számítógépekhez értesz, de boltban még nem dolgoztál soha.
Nem csak a nagy állás portálokon érdemes keresni, hanem közvetlenül a cégeknél próbálkozz vele. Nézz körül, hogy hol milyen boltok, cégek jöhetnek szóba, akik árulnak ilyesmit és az ő weboldalukon keresgélj állás lehetőségeket, karrier oldalt, ha nem hirdetnek semmit, akkor is érdemes lehet írni nekik, hogy itt vagy és érdekelne.
Pláne így a karácsonyi időszakban lehet, hogy akár csak átmenetileg is jól jön nekik több ember még akkor is, ha maguktól nem keresnének, ha beesik egy jelentkező, lehet, hogy adnak egy esélyt - aztán karácsony után vagy megtartanak, vagy nem, de legalább egy lépéssel közelebb vagy.
Nagyobb forgalmú boltok, láncok esélyesebbek lehetnek, ilyen helyen nagyobb lehet a forgás, meg ha nem is feltétlenül abban a boltban van hiány, ha máshova felvesznek, később lehet, hogy át tudsz menni másik boltba.
Pályázd meg és kiderül, hogy mennyire veszik komolyan, hogy tényleg kell.
Nyilván jobban örülnek az egyetemistáknak, vagy diplomásoknak. Ha van ilyen jelentkező, valószínűleg előnyt fog élvezni. De ettől még egyáltalán nem biztos, hogy nélküle nem vesznek fel.
Főleg, ha azért fel tudsz valamilyen tanfolyamot vagy egyéb képzést is mutatni, nem csak otthon szerzett játék tapasztalataid vannak a számítógépekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!