Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Be lehet valahogy állítani,...

Be lehet valahogy állítani, hogy facebookon ne tudjon senki ismerősnek jelölni? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Aki tudja, kérem írja le részletesen. Az mindegy, hogy telefonos appon vagy asztali számítógépen, csak tudjam, hogy melyiket írod :) Köszönöm!
2023. nov. 21. 09:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt megtaláltam, hogy csak az ismerősök ismerősei tudjanak bejelölni. Lehet, hogy olyan opció nincs is, hogy egyáltalán senki ne tudjon...
2023. nov. 21. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak az van, amit találtál. Egy közösségi oldal lényege az ismerősi kapcsolatok kialakítása, ami nem működhetne ha te (és sokan) teljesen letiltanák a funkciót.
2023. nov. 21. 09:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Kár. Köszi
2023. nov. 21. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy közöségi oldalnak épp az a lényege, hogy minél több legyen az ismeretségi köröd a közösségi oldalon. Egyébként nekem is úgy van be állítva a Facebook hogy csak az ismerőseim ismerősei jelölhetnek be. De nekem a facebook ismerősök azok között 99%-kban csak olyanok vannak akiket a valóságban is ismerek! Igen a maradék 1% az aki csak úgy be jelölt, de személyesen nem ismerem. Csak az ismerőseim ismerőseként jelölt be.
2023. nov. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!