Valaki aki jártas ebben segítene???
Figyelt kérdés
egy gamerpc-ét szeretnék összerakatni de nem tudom hogy milyet érdemes a keret kb 400K de ha túl megy rajta 1 kicsit az se baj, és melyik oldalon érdemes ahol össze is rakják?2023. nov. 20. 11:32
1/3 anonim válasza:
Szinte bármelyik bolt jó, mindenhol van összeszerelés már manapság.
De pár kérdéssel alattad is van egy ugyanilyen. Ott ryzen 7600(7500F) + RX RX 6700 lett a javaslat, ha jól rémlik, amivel egyetértek.
2/3 A kérdező kommentje:
Az oké de a többivel mi lesz link is jöhet hogy mire gondolsz
2023. nov. 20. 15:18
3/3 anonim válasza:
Én az Aqua-ból rendeltem már jónéhány előre összerakott gépet. Nekik van gépösszerakójuk. Választasz egy kategóriát/konfigot és azon belül még variálni is tudod kicsit ha szeretnéd. Profi módon összerakják neked a komplett konfigot. Ez azért jó, mert így garantáltan csak olyan hardvert válaszhatsz ami kompatibilis és azonnal látod hogy alakul az ára. aqua.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!