Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GamerPc össszerakási segítség?

GamerPc össszerakási segítség?

Figyelt kérdés
400 ezerért szeretnék összerakatni egy gépet de nem tudom hogy milyet érdemes valaki segítene ebben és melyik oldalon érdemesebb pcx vagy ipon vagy esetleg más oldal amiről érdemesebb?
2023. nov. 19. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Segítek szívesen, ha látom a konkrét elképzelést vagy valamilyen próbálkozást és szívesen kijavítók 1-2 dolgot neked.

Egy kis elindulási pont, szerintem bátran mehet AM5(7600X), használtan egy 6800XT vagy újonnan 7700XT. Ha kicsit túllógna a kereten akkor sima RX 6800 használtan.

Innen egy Tier A-s tápegység:

[link]

Alaplapból, gépházból igény szerint mehet.

32GB RAM erősen ajánlott.

Így most hírtelen ennyi elindulási pontnak.

2023. nov. 19. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:

használtat nem igazán szeretnék én teljesen egy új gépet akarok összerakatni

Processzor, Alaplap, Videokártya, Memória, Tápegység, Merevlemez, SSD, meg esetleg egy Processzor hűtő ha belefér a keretbe de ha túl is megy rajta egy kicsit az se baj

2023. nov. 19. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni milyen felbontás
2023. nov. 19. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:

3# vagyok, FullHD-ra ezt sikerült összeraknom az Alzától. Náluk most black friday van, ezért választottam innen.

[link]

2023. nov. 19. 20:13
 5/6 A kérdező kommentje:
1920 x 1080
2023. nov. 19. 20:14
 6/6 anonim válasza:

[link]

Javaslom itt tedd fel a kérdésed az összefoglaló alapján, és annak átolvasása után!

2023. nov. 21. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!