Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Blaupunkt 39-210i-gb-5b-fhbkup...

Blaupunkt 39-210i-gb-5b-fhbkup TV nem kapcsol be, tippek?

Figyelt kérdés

blaupunkt-39-210i-gb-5b-fhbkup tipusú TV nem kapcsol be, csak a standby led váltakozik piros-kék között, sem távirányító, sem a TV hátán lévő gombnyomásra nem történik semmi több. Neten való keresgélés után találtam fimware-t, de a pendrive-ra sem reagál. Eddig is nehezen kapcsolt be, gombnyomás után késleltetve előfordult hogy fél óra is volt mire bekapcsolt, de mostmár úgy sem kapcsol be. Áramtalanítás megvolt többször, áramtalanítás után 1 percig nyomvatartva a standby gombot a TV-n is megvolt, gyakorlatilag amit csak találtam neten mindent megpróbáltam. Elméletileg működő megoldás hogy távirányítón a bekapcs gombot hosszan nyomva tartva akár fél-1 perc hosszan bekapcsol, többen írták is erre hogy nekik működött, nekem ez sem.

Nagyon megköszönöm ha valaki tud ebben segíteni.

2023. nov. 12. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Köss rá külső egységet scart-al (?) vagy HDMI -vel és próbáld meg, hogy az azon érkező vezérlőjelre bekapcsol-e.
2023. nov. 12. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!