Csak szerintem túl pici a 100% scaling?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná, Windowson: Képernyő Beállítások/ Méretezés, elrendezés
Szerintem 100% olvashatlanul pici, konkrétan hangyaméret mind egy 1080p 14" inches és 24 inches monitoron.
Ezért se értem hogy pl. Linux disztrók miért nem támogatják a Fractional Scalinget, lehetetlen hogy csak engem zavar.
2023. nov. 11. 01:22
1/4 CspCsj válasza:
Azért elég soknál bekapcsolható...
2/4 anonim válasza:
"Ezért se értem hogy pl. Linux disztrók miért nem támogatják a Fractional Scalinget, lehetetlen hogy csak engem zavar."
A KDE és a Gnome is támogatja bizonyos mértékig, bár az sem mindegy, hogy X-et vagy Wayland-et használsz: [link]
3/4 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdés?
Szerintem egy 24 colos monitoron pont zavaró a scaling. Kicsin már kell. Mi köze ennek a linuxhoz, ami amúgy támogatja?
4/4 anonim válasza:
Nekem ubuntut teljessn jól lehet scalingelni. Windowst is. 125%-on van mindkettő, 32" 1440p monitoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!