Meztelnnè akár engem szerkeszteni?
Tehát. Ma ramirt valaki, akit nem ismerek tiktokon hogy baj van.
Én visszairtam neki, hogy mi a baj.
Ő azt írta, hogy előbb lenne pár kérdése, utána mindent elmond.
Előbb azt kérte hogy küldjem el neki snapcheten hogy milyen felső van rajtam
Én elküldtem neki a felsotestemrol egy képet.(ruha volt rajtam) És azt írta hogy olyan képet küldjek, amin a kezem ki van nyújtva, a hajam hátra van dobva, és világos, bőrszínű, vagy fehér tapadós felső van rajtam. Mert hogy a hajam rálógott a mellére, és a kezem a felsotestem előtt volt, és fekete felső volt rajtam. Ilyen képet nem küldtem neki, csak olyat amibe szintén belelog a hajam. Aztán megkèrdezte hogy hányas melltartót hordok.
Szerintetek meztelnnè akár engem szerkeszteni?? Segítsetek pls!!
Igen???
Szóval akkor őt nem is lehet hibáztatni, ha egy sima képet meztelnnè szerkeszt, és elküldi mindenkinek???
Egyébként az a kép a profilkèpem is, szóval úgy is mindegy
Teljesen mindegy, milyen képet küldesz neki, bármelyikből lehet nude-ot varázsolni, bár van amelyikből jobb lesz a végeredmény.
De ha csak annyi eszed van, hogy bármit is küldesz neki, akkor meg is érdemeled a sorsod...🙄
Csinál belőle nude-ot és meg fog zsarolni vele, hogy körbeküldi az ismerőseidnek, ha nem küldesz neki igazit.
Tiltsd le és ne beszélj vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!