Hol tudok egyedi szoftvert készíttetni?
Amennyiben van egy jó ötletem, de tudásom nincs hozzá, hogy és hol tudom ezt egy cégtől megrendelni úgy, hogy közben ne legyen probléma az, hogy el lopják esetleg a program ötletet és megcsinálják maguknak?
Bónusz kérdés, hogy tudok utána nézni, hogy létezik-e ilyen? Nyílván eddig sehol nem láttam ilyet.
Nem csak a fejlesztő tudja lenyúlni az ötletedet. Ha megjelenik az ötleted alapján írt program és népszerűvé válik, akkor 100% hogy lesz néhány másik idegen fejlesztő, aki letölti a programot, megnézi, elemzi és ellopja az ötletet és a saját elképzelései alapján valósítja meg. Nézd meg az alkalmazásboltok kínálatát, minden témában tele van klónokkal.
A felbérelt fejlesztővel szemben legalább véd a szerződés.
Ahogy mások is írták, a google keresőben találsz fejlesztő cégeket és szabadúszó programozókat is. Megkeresel többet és mindegyiktől kérsz ajánlatot. Egyeztetsz amennyivel csak tudsz és a legszimpatikusabbal szerződsz. Mások is így csinálják.
Hol tudsz utánanézni, létezik-e már hasonló? Mindenhol érdemes keresni. A google keresés alap, utána az összes alkalmazásboltban. Ha létezik, akkor is elkészíttetheted, ha tudsz hozzá tenni olyan funkciókat, amik miatt a te megoldásodat fogják választani a felhasználók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!