Webkamerát hogyan lehet beüzemelni?
" Csak bedugom a laptopba, rácsiptetem a monitorra és kész?"
Általában igen, a rendszer automatikusan felismeri, feltelepíti a szükséges meghajtóprogramokat és használhatod is ("plug and play"). Ha nem így lenne, a gyártó oldalán elérhető a szükséges meghajtóprogram.
Az alkalmazott szoftver - legyen az például csevegőszoftver (Skype, Teams, Zoom, Messenger, Viber, stb...) - beállításaiban általában ki kell választani az újonnan telepített webkamerát forrását.
Köszönöm a válaszod!
Pont ettől féltem, hogy telepítgetni kell, mert sík hülye vagyok hozzá. Amúgy igen, skype-hoz szeretném használni.
" Amúgy igen, skype-hoz szeretném használni."
Miután bejelentkeztél a Skype-ba (Windows 10-es asztali változat), a neved mellett található 3 pont (⋯).
Arra rákattintva Beállítások menüpont --> a bal oldali listából Hang és videó listaelem --> a jobb oldalon a Kamera felírat mellett jobbról kiválasztod a megfelelő kamerát.
A kamera USB dugóját elkezded közelíteni a gép USB aljzatához, közelít, közelít, közelít, hozzáér, majd bedugod... :D
Kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!