KÉRLEK SEGÍTSETEK! Mit csináljak ezzel a ****** filmmel?
Figyelt kérdés
Az őrületbe kerget. Két részbe van meg. CD1, és CD2. És letöltöttem hozzá egy feliratot, ami viszont az egész filmhez szól. Ien, ezt alapdól nem tudom megoldani, de a nagyobb baj, hogy a CD1 58. percében lelassul a hang és a kép, a felirat pedig tovább halad normál tempóval. Van VLC lejátszóm, és ott próbálgattam gyorsítani a képet, meg stb, de csak pár percig lassú, utánna normálisan megy tovább a kép meg a hang is. Igen, de a feliar meg már előreszaldt 50 mp-cel. Kiszámoltam. A felirat 50 mp-cel előbb van, mint a kép és a hang. És a VLC-ben ott van h szűrők és hatások-sznkorinázálás- feliratok videóhoz viszonyított előnye. Ott beírom, hogy -50 s erre ugyan úgy halad tovább a felirat mintha hozzá sem nyúltam volna. Könyörgöm segítsetek!!!!!!!!!!2010. okt. 19. 18:30
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem erre filmre írták a feliratot!
Olyat kellene keresni, ami 2CD-s felirat.
Mind a két "részhez" külön a saját hozzátartozó feliratát kell rendelni.
2/6 A kérdező kommentje:
de... komolyan mondom h mindjárt bőgni fogok. A rómeó és júliát akartam letölteni. Torrenttel. 2 napig jött, és ma végre elkezdtem nézni. Aztán monmdtam, a x-edik perctől belassult, és elcsesződött a felirat időzítése. ráadásul sehol sincs hozzá 2CD-s felirat. Mgepróbálom egybe letölteni, de annak a torrentje meg l se kezd lejönni. Komolyan nem hiszem el. Valaki segítsen már, hogy hol nézzem meg vagy valami.
2010. okt. 19. 19:40
3/6 A kérdező kommentje:
Najó hogyha az első CD utolsó 10 percéről lemaradok, akkor a második CD-hez nincs valami ötletetek? hogy csináljam ketté a feliratot? segtsetek? nem fogok bőgni, de egyre mérgesebb avgyok.
2010. okt. 19. 20:25
4/6 anonim válasza:
Egyesítsd a filmet, pl. FormatFactory-val (haladó/videó egyesítés), miután egyesítetted. Ha a felirat valahol eltolódik (pl. belassul a film), akkor jobb lejátszókban lehet időzíteni a feliratot (pl. VLC Media Player-ben a g és a h betűvel, BS Player-ben ctrl+ bal vagy jobb nyíl).
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. okt. 19. 22:29
6/6 anonim válasza:
Látom hogy már túlhaladtatok ezen de a beírt "-50" nem véletlen ezredmásodperc? Mert azt kizárt hogy érzékelni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!