Ubuntu rendszert, hogyan tudom eltávolítani és Windowsra varázsolni ?
Vásároltam egy laptopot és bár op.rendszer nélkül volt árusítva mégis Ubuntu rendszer várt amikor bekapcsoltam. Szeretném a Windowst feltenni rá!
Storke közeli állapotban vagyok már miatta, kérlek segítsetek eltávolítani ezt a sz*rt!
Azért ennyire nem tragikus ez a dolog. Mindenekelőtt szükséged van egy windows telepítő pendrive-ra. Ezzel elnidítod a laptopot és amikor odaér a telepítő, hogy ki kell választani a célmeghajtót minden látható meghajtót törölsz, majd ezután megnyomod az "Új" gombot és a telepítő létrehozza a szükséges meghajtókat. Ennyi. Innen a szokásos módon megy tovább a telepítés.
Ez az az ablak:
Szuper. Egész nap ezzel kinlodom de mindig ki ír valami hibát ami miatt nem megy.
“ A Windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Győződj meg arról hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető, és indítsa újra telepítést. Hibakód : 0X80070022 vagy 0X8007003 kódokat dobja állandóan ki.
A Windows oldalról töltöttem le … és vásároltam termékkulcsot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!