Vhs digitalizalas otthon legegyszerubben? Hogyan?
"Mi az a "szaxerűen"?"
A lehetőségekhez képest a legjobb minőségű végtermék előállítása.
Ehhez megfelelő eszközök (eszköz arzenál) és jártasság kell.
A VHS lejátszó sem mindegy. Itt nem a márkanév meg minőségről van szó, hanem arról, hogy a különböző márkák fejbeállításai eltértek egymástól. Emiatt a lehető legjobb képet mindig az a készülék adja vissza, amilyennel felveszik. Ha ez nincs, akkor lehet próbálkozni különböző videómagnókkal.
Nekem 21 db különböző videomagnóm van. Végig szoktam dugni a kazettát és megnézni melyikn a legjobb a kép. Előfordulhat, hogy egyik lejátszón szintelen a kép, a másikon ugrál, a harmadikon zavaró csíkok jelennek meg. Jártam úgy egyszer, hogy a felvételt két részben tudtam digitalizálni. Egyik magnón a jó képnél nem volt hang, a másiknál a hang ment de szintelen volt a kép. Majd a két digitalizált anyagból csináltam egy jót. A hangot levettem és átraktam a jóképűre. Így nemcsak jóhangú lett a felvétel, de sármos is.
A szaxerű szó nem összekeverendő a s?ckszerűvel.
#13 "Végig szoktam dugni a kazettát"
Hát van gusztusod mondhatom.
"Megnéztem, ilyen szó nincs."
"Hát van gusztusod mondhatom."
Sikerült megállapítanom, azonfelül, hogy a humorérzéketek annyira a béka segge alatt van, hogy még detektálni se tudjátok.
Szaxerű=szakszerű
Végig szoktam dugni a kazettát - a videókba bele, hogy lássam melyik adja vissza a legoptimálisabban a képet.
A magyar nyelv értékei közé tartozik a nyelvi szójáték és a kettős értelmezhetőség. De úgy látszik nem mindenkinek jön ez át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!