Milyen laptopot ajánlanátok játékra?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok-e ajánlani olyan nem gamer laptopot, ami manapság jól viszi a játékokat? A régi gépem nem bírta el a Hogwarts legacyt, a GTA-t is csak úgy, ha semmi más nem volt rajta, és ezért keresek egy jó kis laptopot mondjuk 250K alatt. Előre is köszönöm a válaszokat.2023. okt. 14. 19:47
3/8 Nyam2007 válasza:
ha használt is lehet akkor rtx 3050-s laptopok vannak már, ajánlom a hardverapro.hu-t
4/8 A kérdező kommentje:
Tesóm Asus vivobook laptopja lehozza ezeket, gondoltam hátha tudja valaki, h vagy azt, vagy valami mást érdemes-e erre a célra. Nem egyszerre vannak meg nekem ezek a játékok. Általában adattárolón vannak, és azt töltöm le, amelyikkel akarok játszani, így időszakosan😅 Sajnos gamer laptopra nincs pénzem, de ha tudnék azt vennék.
2023. okt. 14. 20:18
5/8 A kérdező kommentje:
Nyam2007 Eddig nem ismertem ezt az oldalt, de ahogy látom, jó kis dolgok vannak itt. Köszi az ajánlást, körbenézek
2023. okt. 14. 20:30
6/8 anonim válasza:
Milyen laptopot ajánlanátok játékra?
Jatekra semmilyent, arra ott a normalis asztali gep. Nagyon max konzol.
7/8 A kérdező kommentje:
Asztali géphez sajnos nincs túl sok helyem. Gondolkodtam azon is, de nem tudnám elhelyezni :/
2023. okt. 14. 21:00
8/8 Nyam2007 válasza:
[link] ezeket nézd meg aminél "jegelt" van írva azt már más lefoglalta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!