Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik?

Miért nem működik?

Figyelt kérdés

Elöre leszögezem nem tudom a szakkifejezéseket tehát ne várd el.

Asztali PC , a billentyűzet működik csak a jobb oldalon lévő számok nem.Bekapcsoltam a NUM LOCK gombot aktiváláshóz és fenn a bal oldali led világit.Ennek ellenére sem működik.Belementem a vezérlőpult-ba és ott állitgattam amiről azt gondoltam tudom mit terszek.Személyre szabtam,gondoltam.Ezzel nincs is baj,de amiről írtam a számok sztrájkolnak.Azt nem tudom mikor kezdödött ez a probléma,állitgatásom elött vagy útán.Hól keressem a hibát?Sokszor jó lenne ha tudnám használni és nem vigyorogna rám mint a sült hal.

2023. okt. 11. 20:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem a klaviaturával van a gond mert cseréltem de semmi váltózás.Tehát rossz a billentyűzeted dobd ki nem opció.
2023. okt. 11. 20:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez nem megoldás, de képernyő billentyűzeten működnek ezek a gombok? Ha ott sem, akkor nyilván valami szoftveres probléma lesz.

Esetleg próbáld meg az eszközkezelőben kitörölni a billentyűzetet és utána újraindítani a gépet. Készülj fel rá, hogy újraindításig egyáltalán nem fog működni a billentyűzet.

2023. okt. 12. 10:02
 3/9 A kérdező kommentje:

Kösz a választ!

Nem tudom egyről beszélünk e de szerintem más malomban őrlök.Van egy program ahol tesztelni lehet a billentyűzetet,azon nem működött.

Hogyan teszteljem a képernyő billentyűzetet másként?

Gondolom a programban lehet a hiba mert nem tudok biztonsági mentést csinálni ami vissza állitja a rendszert egy korábbi időpontra.Azt írja ki , " egyes formátumok hiányoznak ezért a biztonsági mentés nem jőtt létre"

2023. okt. 12. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:
A Windows-ban van egy olyan program, hogy Képernyő-billentyűzet. Ha ezt elindítod, akkor megjelenik egy billentyűzet, aminek egérrel tudod nyomkodni a gombjait. Nem tudom, nálad hogy van, de nálam van egy olyan "gombja", hogy Beállítások, itt be lehet kapcsolni a numerikus billentyűzetet. Ha elindítasz ezek után pl. egy Word-ot, jegyzettömböt, bármit, az egérrel a virtuális billentyűzeten kattintgatva tudsz gépelni. Nézd meg, hogy a virtuális billentyűzet jobb oldali numerikus billentyűzete működik-e!
2023. okt. 12. 13:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem,azaz,csak gondolom,hogy értem.Kipróbálom,talán sikerül.
2023. okt. 12. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam,ott sem működik.
2023. okt. 12. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Az kemény...

Egy MS-fórumon ezt találtam lehetséges megoldásként:

Az alábbi beállításokat érdemes megnézned

Start -->Vezérlőpult--> Ease of Access (könnyű kezelés) --> Könnyű Kezelési központ -->

Klikkeljél: Az egér használatának megkönnyítése --> Egérvezérlés a billentyűzettel alatt , ne legyen bejelölve (azaz ha ott volt jel, azt vegye ki ) "Egérbillentyűk bekapcsolása" --> klikk OK.

Ott állítólag ez megoldotta.

2023. okt. 12. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt is ugyanezt írják:

[link]

2023. okt. 12. 14:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen,hasznos volt a tipp,tökéletesen működik.Köszönöm!
2023. okt. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!