Miért nem működik?
Elöre leszögezem nem tudom a szakkifejezéseket tehát ne várd el.
Asztali PC , a billentyűzet működik csak a jobb oldalon lévő számok nem.Bekapcsoltam a NUM LOCK gombot aktiváláshóz és fenn a bal oldali led világit.Ennek ellenére sem működik.Belementem a vezérlőpult-ba és ott állitgattam amiről azt gondoltam tudom mit terszek.Személyre szabtam,gondoltam.Ezzel nincs is baj,de amiről írtam a számok sztrájkolnak.Azt nem tudom mikor kezdödött ez a probléma,állitgatásom elött vagy útán.Hól keressem a hibát?Sokszor jó lenne ha tudnám használni és nem vigyorogna rám mint a sült hal.
Tudom, hogy ez nem megoldás, de képernyő billentyűzeten működnek ezek a gombok? Ha ott sem, akkor nyilván valami szoftveres probléma lesz.
Esetleg próbáld meg az eszközkezelőben kitörölni a billentyűzetet és utána újraindítani a gépet. Készülj fel rá, hogy újraindításig egyáltalán nem fog működni a billentyűzet.
Kösz a választ!
Nem tudom egyről beszélünk e de szerintem más malomban őrlök.Van egy program ahol tesztelni lehet a billentyűzetet,azon nem működött.
Hogyan teszteljem a képernyő billentyűzetet másként?
Gondolom a programban lehet a hiba mert nem tudok biztonsági mentést csinálni ami vissza állitja a rendszert egy korábbi időpontra.Azt írja ki , " egyes formátumok hiányoznak ezért a biztonsági mentés nem jőtt létre"
Az kemény...
Egy MS-fórumon ezt találtam lehetséges megoldásként:
Az alábbi beállításokat érdemes megnézned
Start -->Vezérlőpult--> Ease of Access (könnyű kezelés) --> Könnyű Kezelési központ -->
Klikkeljél: Az egér használatának megkönnyítése --> Egérvezérlés a billentyűzettel alatt , ne legyen bejelölve (azaz ha ott volt jel, azt vegye ki ) "Egérbillentyűk bekapcsolása" --> klikk OK.
Ott állítólag ez megoldotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!