TheVR Janival meg Pistivel hol tudok személyesen találkozni?
Figyelt kérdés
Csak mert a tegnapi dokumentum filmükbdn mondták hogy lehet csak ők már nem mennek többet Play It re.2023. okt. 6. 07:11
1/5 anonim válasza:
Hát gondolom össze futhatsz velük talán Debrecenben. De, ha eseményt kérdezel, akkor passz.
2/5 anonim válasza:
Ha rendeznek közönségtalálkozót, akkor biztosan.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak mert ahogy észre vettem meg a dokumentum filmükben is mondták Play IT re már nem mennek egy ideje.
2023. okt. 6. 10:09
4/5 anonim válasza:
Sajnos nincs fix lehetőség. 2016-ig jártak PlayIT-re. Azután párszor AquaWorld eseményeken voltak 2017-18. Tudom mert ott voltam ezeken.. azóta talán volt valami pankrátor esemény, meg egy közös mozizás.. de Covid óta úgy néz ki ezek még inkább leálltak. Ahogy páran mondták, minek járjanak ki, már elég népszerűek ahhoz, hogy ne kelljen. Majd talán egyszer szerveznek valamit. Emlékszem anno AquaWorldben is simán dumálhattál Janival (nem volt tömeg, voltunk kb 30-an).
5/5 anonim válasza:
Covid idején az emberek rohadt nagy része otthon maradt a gép előtt és unalmukban is rákattintottak ezekre a streamerekre. Hirtelen akkora közönségmagjuk lett, hogy már nem kell magukat promózniuk élőben, mondhatni lusta disznókká váltak. Mondjuk ez azért gáz, mert tavaly érdekes Nessaj több városba is elment találkozókra, neki nem volt büdös üdvözölni a támogatóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!