Mediamarkt garancia online vásárlás esetén?
Sziasztok egyszerű lenne a kérdésem, sosem rendeltem még online a mediamarkt oldaláról, ha kellett valami bementem megvettem, viszont adott terméket nem lehet csak házhoz szállíttatni. A kérdésem az, hogy a garancia ilyenkor automatikusan ott lesz a dobozban és semmi dolgom vele, vagy be kell menni mindenképp áruházba kitöltetni?
Tudom, hogy lehetek ennyire tudatlan stbstb. a weboldalon csak a Garancia Plusz-ról találtam információkat, erre vonatkozóan nem, tudom vak vagyok stb.stb. aki tud válaszolni relevánsan megy a hasznos jelző. Előre is köszönöm!
Garancia minden esetben kell kapod az árátől függően és amit a gyártó vállalból a hosszabb időtartam.
Számla elegendő bizonyíték a garanciára, mert rajta lesz a mikor, mit és mennyiért vetted, de ha gyártó többet ajánl, akkor azt is mrg kell kapnod papír vagy elektronikus úton.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!