Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen hdd-t kell vegyek?

Milyen hdd-t kell vegyek?

Figyelt kérdés

Lenovo IdeaPad Gaming 3 82K101K8HV Notebook

A laptopban 512 Gb SSD van. De amikor kibontottam, a dobozában volt egy HDD keret, amiből arra következtettem, hogy lehet belerakni HDD-t az SSD mellé.

Itt jön a kérdés, milyen HDD-t kell, hogy vegyek? Ha jól tudom 2,5" inch-es kell hogy legyen. De amikor nézegettem az árukeresőn, láttam, hogy SATA2, SATA3, SAS,...stb. És ezt nem igazán tudom, próbáltam utánnanézni de sehol nem találtam infót, hogy milyen kell nekem. 1TB HDD-T raknék bele

2023. okt. 1. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

A kézikönyv:

[link]

szerint 2,5"-os, SATA3-as merevlemezt - például:

[link]

2023. okt. 1. 22:56
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
100%
Én már akkor se HDD -t raknék bele, hanem SSD -t, szintén 2,5" -os tokozásban. Egyrészt gyakorlatilag egy árban van egy 1 TB -os SSD az 1 TB -os HDD -vel. Kevesebbet fogyaszt, több lesz az akku idő, amellett hogy jóval gyorsabb. Egyedül akkor érdemes a HDD, ha napi szinte rengeteg lesz az írás olvasás.
2023. okt. 2. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
71%
Inkább SSD-t rakj még mellé. Bármilyen HDD-t veszel, le fogja lassítani a rendszered.
2023. okt. 2. 10:55
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
+1 az SSD-re.
2023. okt. 2. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!