Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gamer pc szeretnénk venni...

Picurka012 kérdése:

Gamer pc szeretnénk venni barátomal fejenként max 250 lenne rá de ebbe már jo lenne a operácios rendszer is lenne honnan tudnank venni:?

Figyelt kérdés
jelenleg a radium.hu nezunk mert abba mae op rendszer is van de sok helyen olvastam jobb össze rakni tudnátok ajánlani konfigot meg weboldalt

2023. szept. 30. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem Workstation van.

Olcsóbb és minőségibb alkatrészekből van.

Eddig nem volt baj vele.

2023. szept. 30. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Játszós gépre jó ez 2000-ért

2023. szept. 30. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Mit játszotok rajta? Mert CS, Fortnite, Valorant olcsóbban is megy.
2023. szept. 30. 12:22
 4/8 anonim ***** válasza:

E sport gamekkel pötyögni lehet vele:

[link]

[link]

[link]

Ha később igény van rá, akár RTX4060-as kártyával is elvan.

[link]

2023. szept. 30. 12:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Vagy, ha kell rögtön videokártya, érdemes R5 5500 vagy R5 5600-al venni és bele egy Rx6600, RX6650xt vagy RTX3060 esetleg.
2023. szept. 30. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja és ránéztem a Radiumra, de ha picit is értesz a gépekhez, az oprendszeren sokat foghatsz.

Gamingre tökéletesen jó a 2000Ft-os Windows 10 (nem legális, de frankón be regisztrálható eredeti progi)

Microsoft-tól letöltöd egy pendrive-ra feltelepíted, beütött a vett kódot és megy is. Ha akarod (ingyen) frissül 11-re is, egyből.

2023. szept. 30. 13:18
 7/8 A kérdező kommentje:
nekem nincs nagy igényeim én lolt valorantot sims et egyszere felbirjam rakni :"D jelenlegi laptopomra a lolon kivul semmi nem fér. páromnak vannak jobban igényei fifaval -assasinal -far cry stb napok ota oldalak nézek honan kellene olyant ami ha nem a legujabbakat de ha nekem is kedvem lenne jatszani ak elbirja ha megtetszik valami
2023. szept. 30. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Őszintén neked nagyjából elég lenne az 5600G az integrálttal is, ha megnézed a videót láthatod. Annyiból jó, hogy 80-nal olcsóbb és ha kell a plusz grafika veszel 30000 körül egy GTX1060 6Gb-t vagy egy RX580 8Gb-t és nagyjából mindent visz (persze komoly grafikai igények nélkül,de azért fluidan)

A barátodnak egy R5 5500 egy Rx 6600-al jön ki a keretből.

Proci:

1. [link]

2. [link]

Alaplap:

[link]

RAM:

[link]

SSD:

[link]

Videokártya:

[link]

Tápegység:

[link]

Ház:

[link]

Plusz összeszerelés, ha a barátod nem vállalkozik rá.

2023. szept. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!