Az EA-nél vagy az Enebánál van a hiba?
Figyelt kérdés
Eneban vettem egy fifa 23 origin kulcsot. Ea alkalmazásban el is kezdtem letölteni, de preparing közben hibát jelzett. Szüneteltettem és újra indítottam de semmi. Aztán leállítottam hogy majd a könyvtárból elindítom megint viszont a könyvtárban nincs olyan hogy FIFA 232023. szept. 29. 23:49
1/4 anonim válasza:
Ezért nem kell szürkén venni a játékokat...
2/4 anonim válasza:
Ha már regelnie sikerült ott nem a kulccsal volt a gond, meg arrol kapott volna értesítést, hogy visszavonták.
3/4 anonim válasza:
Indítsd újra a klienst, van hogy eltűnnek róla (100% tiszta forrásból - akár közvetlen originen/ea appon keresztül vett)játékok, de egy újraindítás általában segít.
4/4 A kérdező kommentje:
3
Próbáltam már, semmi. Olvastam egy cikket hogy az új EAFC miatt már nem értékesítik a régieket szept.29-től. Tehát pont bele estem mivel aznap vásároltam. Írtam a supportnak még aznap este azóta semmi válasz
2023. okt. 2. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!