NCore-ra hogyan tudom magam meghívni?
Abban szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám magam meghívni az nCore-ra anélkül, hogy dupla accountom legyen?
Jelenleg több mint 300000 pontom van, a mostani fiókomon. Tehát a pontom megvan ahhoz ,hogy akár több meghívót is küldjek.(saját, új fiókot akarok létrehozni, ÉS NEM MEGHÍVÓT ÁRULNI)
A wikit olvasva viszont látom , hogy egy gépen csak egy felhasználói fiók lehet, különben dupla accountnak számít és kizárnak.
A problémám az , hogy a meghívómmal rendkívül megutáltuk egymást (egy régi haver akiről kiderült, hogy egy f@reg [kibékülés nem opció])
Semmilyen formában nem akarom vele tartani a kapcsolatot, és már attól is "borsódzik a hátam" ha a profilomra megyek és meglátom a meghívónál a felhasználói nevét, amit ugye még rejteni sem lehet.
Azért írtam ki a kérdést mert az Ncore staff nekem eddig mindig egy egymondatos választ írt bármit kérdeztem, a wikire hivatkozott, hogy keressem ott a megoldást. (ezzel a "SAJÁTOS" problémával még nem kerestem őket, nem tudom mit írnának rá, lehet lexarnák vagy kizárnának)
Jelenleg egy gépet, eszközt használok torrentezésre, amin qBitt fut.
Egy másik PC vásárlása nem jelentene problémát, az sem érdekelne ha az új fiók létrehozásával elveszíteném a többi pontomat, a seed mennyiséget, és a jelenlegi rangomat, és visszakerülnék "felhasználónak". A régi fiókba nem jelentkeznék be 2 hónapig és el van felejtve.(a problémám)
Azt hogy kinek hány fiókja van gondolom IP alapján tudják ellenőrizni. Kizáratni semmiképpen nem akarom magam.(!!!)
A kérdésem azoknak szólna akik jártasak az Ncore használatában és tudnának hasznos választ adni.
Tudom , hogy sok felhasználónak "BAGATELL" probléma amit leírtam , engem viszont tényleg nagyon idegesít , hogy egy általam mostanra meggyűlölt személy a meghívóm.
Tehát a mostani PC-em mellé egy másik gép vásárlása lenne a megoldás, és arra egy másik saját gmail-ról történő meghívás ? Ez megoldás lenne és nem ütközne a szabályokba??
Vagy a staff szerintetek segítene valahogy a "SAJÁTOS" problémám megoldásában?? (lehetőleg kizárás nélkül? :) )
Hozzáértők válaszát előre köszönöm! (ha esetleg valakinek volt ehhez hasonló "BAGATELLNEK" tűnő problémája, ha leírná hogyan oldotta meg annak is örülnék.)
MEGHÍVOT NEM ÁRULOK. MÁS MEGHÍVÓJA SEM KELL, TANULVA A MOSTANI ESETBŐL. AKKOR INKÁBB MARAD A JELENLEGI FIÓK.
Bocs , hogy ilyen hosszúra sikerült a kérdés.
A segítő , és hasznos válaszokat előre köszönöm.
Nekem is több accountom van, mert én sem akartam, hogy a volt meghívóm lássa mit csinálok, de a régit is megtartottam az új mellett.
Csak az extra menüben mindkettőhöz megírtam, hogy egy IP címen vagyok xy felhasználóvak.
Évek óta tag vagyok, még nem rúgtak ki dupla fiók miatt:)
11.Nekem nem az a gondom, hogy látja-e, hogy mit csinálok az oldalon. Akár éppen nézhetné is, hogy miket tartok seedben vagy mikor voltam bejelentkezve utoljára stb..... De ezt megoldottam prémiummal , úgyhogy semmit nem lát a mostani fiókomból.:)
Pont az a gondom amit leírtam , hogy én látom őt.(hogy fordulna vízszintesbe)
Egy account nekem elég. Ezért fogom az csinálni amit első válaszadók tanácsoltak.
Új ,az nCone még nem használt eszközre küldök meghívót, másik gmail fiókra. A régi felhasználói fiókom törlöm. Az új eszközön elkezdem használni az nCorét. És remélhetőleg ha 2 hónap múlva rákeresek a régi felhasználói nevemre ott már csak az lesz olvasható , hogy "törölt felhasználó", vagy "nincs ilyen felhasználó". Remélem ez így működi fog. És ez így rendben lesz? Mert ha igen akkor nagyon boldog leszek. Mert nem érdekel menyi pontot veszítek el a régi accountrol.(kb 295000 pont nem érdekel)
Csak a régi meghívóm "ocsmány" nevét ne lássam többet.
Ez így működni fog? Szerintetek?
Ja a: Profil Beállítása→ Beállítások lehetőségei→ Extra→ Üzenet a staffnak:
(Itt üzenhetsz a staffnak, amit csak ők látnak. (pl: seed szervert használsz) ide be lehetne írni a régi accountomat , hogy azonos IP használunk , de én pont el akarom tüntetni a régit a fenébe.(!)
Remélem működni fog, és nem záratom ki magam.:) Mert azt nagyon nem akarnám(!!!) a régi idihóóta meghívóm miatt.
ujabb opcio
kuldesz meghivot magadnak uj email cimre.
Aztán törölsz minden ncore sütit, megnyitod masik email. reggeszlsz. boldogsag.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sok hasznos volt köztük. Már az újat használom, úgyhogy megvan a "boldogság".:)
Mindenki kapott egy "Szerinted a válasz hasznos." klikket. :)
Aki esetleg még olvassa minden jót kívánok MINDENKINEK! És kellemes jövő hetet.
Na meg persze jó torrentezést.
Ui:(Durván tolják a vitát az SD kivezetése vagy megtartása miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!