Authoring DVD-t mivel lehet írni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 18:48
1/3 anonim válasza:
? Fizikailag? Bármilyen asztali vagy számítógépes DVD író képes szabvány lemezt írni.
A lemezképet az asztali értelem szerűen létrehozza a beállítások alapján.
Számitógépen meg egy célszoftver pl:Nero használatával a betallózott videót a választott lemezméretre single/dual layerre szabványos kodekkel konvertálja, ha menüt szerkesztesz azt is létrehozza. Utána lemezre írja.
2/3 anonim válasza:
#1: Biztos vagy ebben? Csak mert ahol lehet Authoring DVD-t kapni, ott mindenhol kiírják, hogy azt csak speciális íróval lehet írni. Soha nem írtam még ilyen DVD-t, de nem hinném, hogy ok nélkül írják ezt a figyelmeztetést oda.
3/3 anonim válasza:
Akkor félre értettem, igazad van, az "Authoring"-ot a szabványos fájl szerkezetre értettem, amit pl. egy random DVD lejátszó kezel. Ilyen DVD lemezhez még nem volt közöm, nem tudom mit tudhat. 😉
Az esetleges félre vezetésért meg bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!