Miért nem működik az unibet oldal?
Figyelt kérdés
Azt írja ki hogy:
A webhellyel létesített kapcsolat nem biztonságos.
A hu.unibet-2.com nem támogatott protokollt használ.
2023. szept. 27. 12:26
1/9 anonim válasza:
Mert megint blokkolták. Majd lesz megint új elérés. Vpn-el viszont működik. Csak marha lassú.
2/9 anonim válasza:
Azóta már hu.unibet-3.com és hu.unibet-4.com is van/volt, de azok se működnek.
#1-es
Hogy működik ez a VPN-es dolog?
3/9 anonim válasza:
Telón opera bőngészővel. A beállításokban engedélyezni kell a vpn-t. Revolutról most már sikerült is befizetnem. Tegnap technikai okok miatt nem lehetett.
4/9 anonim válasza:
Blokkolják a mocskok.
Azt akarják, hogy tippmixen meg vegason játssz, mert abból 80 milliardot kaptak tavaly ner közeli, inkább OV közeli emberek. Szokásos recept.
5/9 anonim válasza:
4-es: Opera+vpn bekapcsolása megoldja. Játszottam, ki is utaltam. Leleményes a magyar, az ilyen szarverembe való orbánok,fideszesek stb nem fognak ki rajtunk!
6/9 anonim válasza:
Tegnap este óta működik mindenhol
7/9 anonim válasza:
Akkor kérlek ossz meg egy működő linket, mert bizony nem működik csak vpn-el.
8/9 anonim válasza:
Sztornó. Megtaláltam. unibet-4.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!