Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fájlokat szeretnék kukába...

Fájlokat szeretnék kukába tenni majd onnan törölni hogyan kell eljárni akkor,ha a kijelölés ellenére nem lehet végrehajtani?

Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egyszer úgy sikerült, hogy a nemkívánt fájlokat betettem egy üres mappába, majd a mappát töröltem. DE ez sem mindig válik be, vannak olyan ragaszkodó fájlok, amik "nem hajlandóak" még mappába sem költözni.
2023. szept. 26. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy miért nem tudod törölni. Annak megvan a maga oka, és ezt az okot kell megszüntetni/orvosolni.

Nem lehet általános, minden helyzetre jó megoldást írni, azt pedig ne várd el, hogy minden létező és lehetséges hibajelenségre leírjuk a magyarázatot és a megoldást.

2023. szept. 26. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen semmi műveletet nem lehet vele kezdeni formálisan,de ha a "nevén" a keresőbe megkeresem végül is megtalálom de törölni szeretném.
2023. szept. 26. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nem vagyunk közelebb a célhoz.
2023. szept. 26. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:

A"válasz nem hasznos" jelölésért elnézést kérek,csak bosszant,hogy nem tudok megszabadulni tőle.Egyebként a fájlt megkeresve a keresőben majd ismét letölve minden tovàbbi müvelet végre hajtható.

Mégegyszer elnézést és köszönöm a segitséget.🙂

2023. szept. 26. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Most talán még távolabb vagyunk a dolog megértésétől, mint a kezdetén.

Bár azt legalább már sejtjük, hogy valamilyen Windows rendszerről van szó...

De ha az "ismét letölve" kifejezés azt jelenti, hogy újra letöltöd valahonnan a fájlt, akkor mi van az eredetivel, amit nem tudsz törölni?

Szóval nem értem, de talán jobb is így.

Nyugodtan nyomhatsz erre is pirosat, ha ez megnyugtat.

2023. szept. 26. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Amit leirtam-az új letöltés törölhető,átrakható stb.a régi nem.Egyébként elnézést nem írtam le de androidos rendszer.
2023. szept. 27. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!