Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik az erősebb gép?

Melyik az erősebb gép?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

2023. szept. 25. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Asus Ryzenes gép 6/12 magos kb 3000 mark ponttal erősebb mint az inteles verzió passmark szerint. De ami lényeges a gpu talán, nem tudom mennyire lehet támogatott az intel Iris Xe graphics, de én inkább a Radeont választanám ha elsődlegesen játék a cél.
2023. szept. 25. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2023. szept. 25. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a cél, mert játszani egyiken sem fogsz. Plusz még meg is sülnek…
2023. szept. 25. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát igen... hiába erős bármelyik proci, ha fél perc után vissza kel venni az órajelet, mert felforr... ezek a gépek sajnos nem valóak processzor heavy felhasználásra
2023. szept. 25. 21:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, de nekem ennél sokkal rosszabb gépem van és mégis tudok rajta játszani. A mostani gépemmel eléggé korlátoltak a lehetőségeim, ezért igyekeztem csak olyan játékokat venni, amiket elbír. PL: Sims 4, Don't Starve Together, Stardew Valley, GTA San Andreas, Terraria, 60 Seconds Reatomized, Raft, Left4 Dead2 stb.

Ilyen gépem van jelenleg:

Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 2.40 GHz

RAM: 8,00 GB

Grafika: Intel(R) HD Graphics Family

2023. szept. 25. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nahh, ezt nem kellett volna kihagyni a kérdésből, hogy simsezéshez lenne...

Ahhoz nem kell komoly processzorteljesítmény, valóban.

Mindkettő alkalmatlan, mert nincs bennük videokártya.

MX450-550 videokártyás géoeket tudsz nézni. (intel 1115G4 procis gépeket kerüld, magasabb számozásúak okésak. AMD 5000 széria felett okés mind.)

RAM mindegy, utólag bővíteni kell,el kéne érni a 16 gigát. SSD is jó lenne legalább 500-as, az csak cserélhető sajnos.

Kijelző az IPS, 1080p

Billentyűzetkiosztásra érdemes még figyelni.

2023. szept. 30. 08:18
 7/7 A kérdező kommentje:

A kérdés kiírása óta találtam egy másik laptopot, és inkább azt veszem majd meg.

[link]

2023. szept. 30. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!