Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elbúcsúzhatok a laptopomtól,...

Elbúcsúzhatok a laptopomtól, ugye?

Figyelt kérdés

Èvek óta, el van törve az egyik zsanérja, de azonkívül működött, vagyis sajnos vírusos is, de azért arra, amire a legtöbbet használom (filmnèzés) működött. Ahol a zsanér el van törve, ott azért màr eléggé kilàtszódtak az alkatrészek, vagy nem tudom, hogy mondjam.. Ma sajnos elejetettem a a bögre teàt, és erre a részre is fröccsent belőle.. Azonnal letörölgettem. Pár percig semmi baja nem volt, aztàn villogni kezdett a képernyő, majd ilyen zöld, meg lila színekben játszott, vízszintes vonalak jelentek meg.. :/ Kihúztam a töltőt, kikapcsolt, azóta nem mertem vissza kapcsolni, de gondolom, ennek annyi, ugye? :(

Előre is köszi!

2023. szept. 25. 02:56
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Valószínű pont a szalagkábelhez folyt belőle, és összezárta. Lehet szerencséd van és kiszáradás után működni fog, ha nem akkor szervíz, kijelzőcsere.
2023. szept. 25. 05:34
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Áramtalanítsd és hagyd száradni pár napig.
2023. szept. 25. 07:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat!
2023. szept. 25. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Kéne a csatlakozásnak egy izopropilos takarítás. Kár hogy egy liter izopropil többet ér, mint ez a gép... 😃
2023. szept. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!