Hogy tudnám össze kötni a tv-t a PC-vel? Samsung LCD tv van rajt USB. Próbáltam összedugni de semmi nem történt.
Az USB port valószínűleg médiafájlok lejátszásra illetve firmware frissítésre van azon a TV-n.
Szóval sima VGA -kábellel (D-SUB) kell összekötni. Ez általában minden LCD -tv van.
Valószínűleg szóba jöhet még a HDMI az RGB valamint a Composit/S-Video is, de ehhez olyan videokártya is kell amin ezek is megtalálhatóak.
HDMI esetén van DVI-HDMI átalakító szóval elég csak DVI kimenettel rendelkezned.
Illetve a DVI-I is átalakítható VGA (D-SUB)-á.
Ez szerintem elég magyar volt.
De jobb lenne ha készítenél egy pár fotót a TV-d és a számítógéped hátlapi csatlakozóiról, feltöltenéd valahova, majd belinkelnéd ide. Ez esetben meg tudnám mondani milyen csatlakozókat kell vásárolnod.
Szia.
A tv-n van mindenféle csatlakozó. szerintem azzal nincs gond. a számítógépen meg most lett alaplap cserélve az pedig: asus p5kpl-am epu sima integrált videokártyával.
bocsi hogy nem tudok képet készíteni de egyedül nem bírom mozgatni a tv-t. Még egy kérdés: Úgy is tudom használni ha összekötöm hogy a monitoron és a tv-n is látszik a kép?
Köszi a fáradozást
Hát, akkor feltételezem hogy a TV-den van VGA bemenet. (Ez egyébként alap dolog szokott lenni, még az 1-2 éves modelleknél is).
Hát sajna az alaplapodnak csak egy darab VGA kimenete van, így mindig át kell dugdosnod, ha TV-n akarod használni a gépet. Egyébként sima VGA (D-SUB) kábel kell hozzá:
Persze hosszabb távon célszerűbb beszerezni egy olcsóbb HDMI portal ellátott videokarit (még akkor is ha nincs HD filmezésre vagy játékra használva a gép). Pl:
Sokkal nagyobb teljesítményt és teljes HD támogatást garantál, nem beszélve arról, hogy ha HDMI kábellel kötöd össze a géped a TV-vel sokkal jobb lesz a képminőség, ellentétben az analóg VGA -val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!