Letöltöttem a Rayman sega saturn játékot,de bin fájl lett. Hogyan tudnék ezzel játszani,lehet valahogy futtatni?
Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 07:07
1/10 anonim válasza:
Az valószínűleg egy lemezkép-fájl lesz.
Csatolod virtuális meghajtóként vagy kiírod fizikai lemezre (pl. CD-re) és onnan telepíted.
2/10 A kérdező kommentje:
Hogyan kell csatolni virtuális meghajtóként? És ha sikerülne,hogy fut utána?
2023. szept. 23. 08:35
3/10 anonim válasza:
Milyen hardveren akarod futtatni?
4/10 A kérdező kommentje:
Asztali laptopon.
2023. szept. 23. 09:50
6/10 anonim válasza:
Akkor kelleni fog egy sega saturn emulátor.
7/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam. Egyik emulátorral sem működik sajnos. Vagy nem fut a gépen az emulátor, vagy meg sem nyitja a rendszer, vagy ha megnyitja hiába próbálom elindítani vele a játékot,nem megy (nem megfelelő a formátum mindig olyan hiba van). Köszönöm hogy próbáltál segíteni.
2023. szept. 23. 14:26
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
rendben,megnézem ezeket a videokat,hátha segít,köszönöm
2023. szept. 24. 06:48
10/10 A kérdező kommentje:
megpróbáltam máshonnan is letölteni a sega saturn változatot,de azt meg nem lehet megnyitni,nem tudom megnézni,milyen fájl és így az sem indul el
azt írja rá,hogy a windows nem tudja megnyitni a mappát,érvénytelen mappa
nem tudom,ha ilyennel találkozok,van-e valami módszer mégis ezek megnyitására
2023. szept. 24. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!