Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AI generált képek értékesíthet...

AI generált képek értékesíthetők legálisan?

Figyelt kérdés

Bocsi ha rossz a kategória, nem tudom hova kéne írni...

Szóval már egy ideje fenn vagyok egy olyan oldalon, ahol ai segítségével képeket lehet létrehozni. Az oldal azt írja a az összes kép, amit én generálok a programmal az enyém (a szerzői jogok) és értékesíthetem is, viszont ez az oldal amerikai, és ott gondolom ezek szerint szabad ilyen képeket eladni.

De nem tudom, hogy nálunk mi a helyzet ezzel kapcsolatban?

Van valami szabályozás vagy itthon is nyugodtan értékesíthetem, mert jogilag az enyém?

(Itt most nem "festményekről" beszélek, hanem pl: pólóra, bögrére, esetleg egyéb textilre grafika).

2023. szept. 21. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
És hol adnád el őket?
2023. szept. 23. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Megbízási szerződéssel egy pólókat és egyéb ajándéktárgyakat árusító webshopnak (POD értékesítés).
2023. szept. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!