Nem indul el a laptopom! mit csináljak?
Figyelt kérdés
reggel leejtettem, kikapcsolt állapotban, nem magasról, de félek valami hardver vagy valami meghibásodhatott benne, mert amikor bekapcsolom, bejön az, hogy ThinkPad, to interrupt normal startup, press enter, de nem indul el, csak bejön ez a startup menü. ilyenkor mit kellene tennem? vagy vigyem szervizbe?2023. szept. 19. 16:54
2/9 A kérdező kommentje:
holnap viszem is, még van rá garancia szerencsére
2023. szept. 19. 20:58
3/9 anonim válasza:
"még van rá garancia szerencsére"
Leejtésre, törésre nincs.
4/9 anonim válasza:
Vagy az SSD ment tönkre, vagy más, mindenesetre egy Thinkpad leejtésre nem így reagál. Nem lesz semmi baja, erős a háza, legfeljebb a sarka lecsorbul. Törés még ritkában fordul elő. Remélem, hogy nem verekedtél vele?!
5/9 A kérdező kommentje:
igen, tudom, általában nincsen ilyen esetekre garancia, de szó nélkül elkezdék csinálni, délután elvittem.
nem tört el, az egyik sarkán sérült meg egy picit.
2023. szept. 20. 19:39
6/9 anonim válasza:
Ugye, megmondtam, nem törik olyan könnyen. Erre mutat a Thinkpad múltja is, ti. ezeket használta az első perctől az amerikai hadsereg. Nagyon erős házba épitik be. Egy csilivili 5-600 ezres gamer csoda nem bírta volna ki, az ócska műanyag házával. Máskor jobban vigyázz rá.
7/9 A kérdező kommentje:
meglesz:)
2023. szept. 21. 19:26
8/9 A kérdező kommentje:
egyébként tényleg az SSD-vel volt a baj, de nem ment tönkre, csak elmozdult.
2023. szept. 22. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!