Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Regisztráltam az Ncore-ra 2...

Fuxoló kérdése:

Regisztráltam az Ncore-ra 2 órája, hány óra múlva jön meg az aktiváló kód?

Figyelt kérdés

"Sikeres feliratkozás. Az email pár órán belül megérkezik."

Ezt írta az oldal.

2023. szept. 19. 08:05
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Azon az oldalon regisztráltam amit küldtem, nem kamu, beírtam a google-ba, rákattintottam és ott volt.

10-es, te pedig ne beszélj butaságokat, az nem hibaoldal..... Hanem egy jelző kód! Ami a regisztráció segítségét jelzi.

2023. szept. 19. 10:34
 12/25 A kérdező kommentje:
sikerességét* jelzi.
2023. szept. 19. 10:35
 13/25 anonim ***** válasza:
62%
Ha regisztráltál, akkor megkapod az emailt. Hacsak nem támogatott email szolgáltatót használsz, mint pl. citromail és társai.
2023. szept. 19. 10:38
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

A hibaoldalakat vagy státuszjelző oldalakat lehet megtalálod Google-ben, de azok kérelem beküldése és regisztráció hiányában kontextus nélküliek.

Ha megnyitod a 401-et ami sikeres meghívó igénylésről ír, nem azt jelenti hogy bármilyen meghívót is igényeltél volna, hiszen be sem kérte az oldal tőled:

[link]

És így tovább 406-ig.

Nincs szabad regisztráció az oldalra, így nem találhattál semmilyen linket Google-ben ami bármi másra elvezetne. Nyisd meg közvetlenül a regisztrációs linket, és mondd meg innen hogy jutottál tovább, mert kizárólag innen lehet kezdeményezni:

[link]

2023. szept. 19. 10:48
 15/25 anonim ***** válasza:
73%
Két dolog lehet: vagy talált egy kamu oldalt Google-ben, ahova megadta az adatait, majd az oldal átdobta az igazi ncore-ra és most azt linkelgetni, vagy pedig azon a login hiba oldalon próbálna új jelszót kérni a nem létező regisztrációjához, amit nyilván nem fog kapni.
2023. szept. 19. 10:52
 16/25 A kérdező kommentje:

14-es. Megnyitottam azt a linket, én nem azon regisztráltam, hanem a login oldalon.

15. Nem, az nem lehetséges, én az url-t kimásoltam onnan ide. De még telefonról, mobilnetről is megnéztem és onnan is ugyanez, mint már írtam nemtudok kétszer regisztrálni így várnom kell az emailre.

2023. szept. 19. 10:57
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
Kimásoltad "regisztráció" után az URL-t. De azt a címet másold be, amire a Google keresés után jutottál!
2023. szept. 19. 11:23
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit akarsz ezzel mondani... Basszus! Ne vitázzunk már az URL valósságán, hiszen valós url címeken voltam, telefonon, telefonnal mobilneten is működnek.

Amit kimásoltam, az a böngészőből kimásolt url, mindegyiket onnan másoltam ki amit a kérdés alatt írtam.

Hozzáteszem megjött az email, úgyhogy ténylegesen működött a regisztráció.

2023. szept. 19. 11:27
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
A login oldalon nincs regisztráció gomb. Akárhová is regisztráltál be, sok sikert.
2023. szept. 19. 11:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Csak le kell pörgetni, és ott tudsz regisztrálni.
2023. szept. 19. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!