Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SOS! Avast vírusirtóm van....

SOS! Avast vírusirtóm van. Két napja a bekapcsoláskor bejön egy ablak! Mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
Sajnos angolul van,és mivel nem tudok,így nem tudom mit kell csinálnom!Segítsetek légy szí!!!
2010. okt. 16. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez aapján nem tudok segíteni.

Kék az avast! ikonja vagy narancssárga? Ha kék, akkor van egy tippem, azt kéri, hogy frissíts a 4.8-asról az 5-ös verzióra. Szerintem-

2010. okt. 16. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Írhatnál egy kicsit több infót... Én 3 éve használom az Avast-ot, eddig semmi baja nem volt.. tudnék segíteni, de ahhoz egy kicsit több infó kellene.. Amúgy meg magyarul is elérhető az avast..
2010. okt. 16. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Első voltam, másodiknak:

Szerintem tényleg azt közölheti vele a szoft, hogy térjen a 4.8-asról az 5-ösre.

Ilyen "globális" közlések szoktak angolul lenni, mikor a világ összes avast!-ja kiír valamit. Vagy hogy fogalmazzam meg... Pl. tavaly, mielőtt elérték volna a 100.000.000 regisztrált felhasználót.

Ha az 5-ös van Kérdezőnek, úgy nem tudom.. nekem ma semmit se írt ki angolul..de az elmúlt időben sem

2010. okt. 16. 23:28
 4/11 ŁoŁ válasza:
nekem is van ijen a jobb alsó sarokba egy kék ablak bejön majd közli veled h telepítve lettek a legújjab frissítések ez hnekem minden bekapcsoláskor bejön remélem erre gondoltál :)
2010. okt. 17. 10:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Nos!Az ablakban legfelül citromsárga sávban háromszögben felkiáltó jel mellett ez olvasható:Your free antivirus will expire soon

Your version is obsolete-a new wersion is available

Majd legalul van :Install

De hiába kattintok az Installra.Végig fut a zöld csík(telepítés féle),és a legközelebbi bekapcsoláskor megint előjön az ablak,vagyis kezdődik minden elölről!

2010. okt. 17. 10:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja! És legfelül : avast! Licensing Alert
2010. okt. 17. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Úgy látom, ez az is írja, amire én tippeltem + le fog járni a regisztrációd.

A következőt kell tenned:

Ezt letöltöd, telepíted (lekapja a régit a gépről a telepítő), majd engeded, hogy újraindítsa a gépet.

Elvileg azonnal a magyar nyelvet kell felajánlja:

[link]

Miután fent van, rákattintasz a narancssárga ikonra a jobb alsó sarokban.

A menüben alulról a 2. a regisztrálási információk. Arra katt.

Ott vagy le van írva, hogy mikor jár le a regisztráció (mert áthozta a régiét), vagy pedig regisztrációt kér.

Ha utóbbi, akkor rákattintasz a nagy regisztráció gombra, és regisztrálod. Nyugodtan megadhatod a valós adataidat is, nem fognak spam-eket küldeni.

2010. okt. 17. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:

De még mindig nem világos, hogy melyik verziód van.

Előbb, amit írtam, a 4.8-as, KÉK tálcaikonos esetén játszik.

Ha az új, 5-ös, narancsságrga tálcaikonos verziód van, végül is akkor is ugyan ezt tedd, amit leírtam. Csak, miután letöltötted a telepítőt, és elindítottad, fel kell ajánlja, hogy javítod, cseréled vagy eltávolítod az avast!-ot. Itt menj rá a cserére, vagy a javításra, ez végeredményben mindegy.

Miután ezzel kész, megnézed, kell-e regisztrálni. Szóval innentől u.az, mint amit előbb leírtam.

2010. okt. 17. 13:59
 9/11 A kérdező kommentje:
4.8-as verzióm van!
2010. okt. 17. 16:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha megadom a valós adataim a regisztrációban,attól még nem lesz fizetős?
2010. okt. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!