Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha word-ben dolgozom egyből...

Bodor Péter kérdése:

Ha word-ben dolgozom egyből elindul a spoolsv. Exe mellette és villogni kezd az egérmutató (homokóra és nyil váltogatja egymást gyorsan) Ha a feladatkezelőben leállítom a spoolsv. Exe-t akkor megszűnik a villogás. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Win 7 oprendszer, office 2007 de próbáltam 2003-al is
2010. okt. 16. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Eredeti minden? Office? Windows7?
2010. okt. 16. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
az oprendszer és az office 2007 eredeti, de amivel még próbálkoztam 2003 az már nem, de végül is mindkettővel ugyan az a gond
2010. okt. 16. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg mindenhonnan törölni az összes Office-t, a Registryből is. Aztán telepítsd újra a 2007-et.
2010. okt. 17. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Közben megoldódott. végül lecseréltem a system32 mappában található spoolsv.exe-t egy másik win7-et futtató gép exe-jére és minden működik ahogy kell. Így legalább nem kell telepíteni és újra beállítani a nyomtatókat.

Köszi a válaszokat, próbáltam azt is és semmi, így már csak ez a lehetőség maradt és szerencsémre úgy tűnik bevált, bár még nem kiabálom el.

2010. okt. 17. 19:57
 5/5 anonim válasza:

Tudom, hogy kicsit kései vagyok, de hátha.

Kipróbáltam ugyanezt. Működik, kérdező?

2011. jan. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!