Akitakarsz kérdése:
Lehet még erősíteni ezen a számítógépen és ha igen akkor mit?
Figyelt kérdés
Játékra használtam és használnám ezután is a régi gépemet (nemrég vettem egy újat, de jelenleg két helyen élek ezért úgy döntöttem, hogy megtartom a régit).
Alaplap: Gigabyte b450m ds3h v2
Processzor: AMD Ryzen 5 3500X 6-Core 3.59 GHz
Videókártya: geforce gt 1030 4gb
Memória: 8 GB
Alapvetően nem akarok rajta nagyon "nagy" játékokkal játszani, de szeretném valamivel jobbá tenni, ha lehet és ha megéri!!
2023. aug. 27. 17:40
1/12 anonim válasza:
A videokártyát azt biztos lehetne cserélni mert nagyon gagyi
2/12 szántóvető válasza:
minden gépen lehet.kevés a ram és gyenge a kártya,ilyen irányban kéne elindulni.a proci rendben van,ezzel már el lehet lenni.van jó tápod?
3/12 A kérdező kommentje:
nBase N-450w a tápegység
2023. aug. 27. 18:18
4/12 anonim válasza:
A proci jó, a vidikari nagyon kevés.
5/12 szántóvető válasza:
akkor egy táp is kell mert ez leginkább semmilyen.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg tudnátok mondani olyan videokártyát és tápot ami jobb ezeknél? (erős közepes szintűek, nem kell nagyon extra)
2023. aug. 27. 18:45
7/12 anonim válasza:
Videokártyából bármi jobb ennél
8/12 anonim válasza:
9/12 szántóvető válasza:
kéne egy keret,mert addig nincs értelme mondani semmit.
10/12 anonim válasza:
Tápegységből meg egy ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!