Melyik monitor a jobb és miért?
2023. aug. 15. 23:39
1/5 anonim válasza:
Az elsőn AdaptiveSync
a másodikon freesync prémiummal funkcióval rendelkezik.
2/5 anonim válasza:
Az egyiknek van G-Sync támogatása és állítható a magassága, a másiknak egyik sincs
3/5 anonim válasza:
Érdekes módon az olcsóbb (27G2SPU) a jobb egy kicsit:
- állítható magasság, elforgatható (pivot)
- beépített USB 3.2 Gen 1 hub (4 port)
- kissé jobb színtelítettség
4/5 anonim válasza:
#3 Gsync támogatása cserébe viszont nincs. A monitorállvány volt az egyik legjobb döntésem ilyen kütyükkel kapcsolatban, forgathatom ahogy akarom, rengeteg helyem van az asztalon és iszonyat stabil is - inkább belefektetnék egy állványba, mint hogy ez alapján válasszak(főleg, hogy monitort azért jellemzően hosszú távra vesz az ember).
Színtelítettséget nem tudom tudom mi alapján mondod, nekem úgy tűnik, hogy a panel ugyanaz - de lehet tévedek.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!