Honnét tudnám PC-re beszerezni a Wolfenstein 2009 című játékot?
Csak használtan tudod beszerezni, máshogy sehogy, ebay pl, digitálisan sajna nem érhető el sehol, vagy ugye marad a virágbolt, ilyen helyzetben szerintem az is érthető.
Én is szívesen beszerezném pl Steamre.
Steamről pár éve leszedték, így csak a fizikai lemezt tudod megvásárolni használtan.
Vagy marad az enkór és társai.
#4 És mit csinál a fizikai lemezzel, ha nincs optikai meghajtó a gépében?
Vagy vegyen azt is?
Régebben még láttam kulcsos oldalakon, de valószínűleg már azok a kulcsok is elfogytak. Én Kanadából vettem meg.
A játék a magyar piacon iszonyú ritka. Az elmúlt 10 évben egyszer láttam jófogáson ebben a több játékot tartalmazó hirdetésben, meg kell kérdezni, meg van-e még:
Külföldről nem túl ritka, de általában iszonyat drága. EU-n kívülről pedig még meg is vámolják. Nekem szerencsém volt, mert az eladó azt hitte, Xbox változat, így csak 10 kanadai dollárt kért érte. A PC verziók általában 30-40 USD-ről rajtolnak és a határ a csillagos ég.
Az hibás. Nem települ. Próbáltam, mielőtt megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!